Schilderij op maat

Schilderij op maat

We kennen het vrijwel allemaal: een interieur met prachtige meubels, maar kale muren omdat je nog geen passend schilderij gevonden hebt. Je struint verschillende winkels af  op zoek naar  dat ene mooie schilderij. Uiteindelijk heb je er een gevonden maar vervolgens klopt de kleur of het formaat niet. Daar heb ik de oplossing voor gevonden. Met een schilderij op maat stel je jouw eigen doek samen!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Ik maak een schilderij op maat naar de wensen van de klant. Samen met u kijk ik naar het onderwerp van het schilderij. Ga bij jezelf na of je een abstract werk wilt hebben of juist iets figuratiefs. Ik kan u ondersteunen bij het vinden van een passend thema voor uw interieur. Nadat  we samen een geschikt onderwerp hebben gevonden en alle wensen duidelijk zijn, ga ik aan de slag met een ontwerp. Voor het maken van een geschikt werk is het essentieel om te kijken naar de ruimte. Dit bepaalt in grote mate het werk.

Om het schilderij helemaal af te stemmen op uw inrichting, kijk ik vervolgens naar het formaat van het doek, de kleuren en de vormgeving. Het is erg mooi om kleuren te gebruiken die in het interieur terugkomen. Daarnaast kan ik met speciale technieken extra dimensie aanbrengen in uw schilderij, door bijvoorbeeld 3-D details aan te brengen Zo werk ik met pasta’s, slag metalen en verdikkingsmiddelen. Ook eigen inbreng is hierin mogelijk.

Voor meer informatie over een schilderij op maat kunt u vrijblijvend contact opnemen met mij. Samen bespreken we uw  wensen en kijken we naar de mogelijkheden.